11 C
Šiauliai
2024 / 05 / 15

Horoskopai lapkričio 7 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien nevenkite parodyti, ką sugebate ir kuo pasižymite, tačiau tai darykite subtiliai, su taktišku kuklumu. Jeigu aktualu, pravartu internete ieškoti darbo skelbimų.

- Reklama -

JAUTIS. Noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, vaikais, gerbėjais. Galite susidomėti tam tikra kūrybinės saviraiškos galimybe. Galbūt pasiseks žaidime, konkurse.

DVYNIAI. Jėgų nebus tiek daug, kad galėtumėte griebtis naujų užmojų. Ir išties neverta skubėti. Nors išoriškai atrodysite ramūs, viduje nestokosite nerimo ir senų nuoskaudų. Jūsų pagalbos gali prireikti šeimos nariams, tėvams.

VĖŽYS. Galimi susitikimai su giminaičiais ar pažįstamais, atvykusiais iš toli. Galbūt pagaliau atsakysite į laiškus, pakvietimus, užklausas, kurias iki šiol ignoravote. Jums gali pavykti pademonstruoti filosofinę išmintį arba subtilų šmaikštumą.

LIŪTAS. Šiandien palanku tvarkyti būsto, nuosavybės reikalus, vienaip ar kitaip atsinaujinti pagal realias finansines galimybes. Prioritetą teikite kokybei, o ne kiekybei.

MERGELĖ. Būsite kupini informacijos, kuria norėsis pasidalinti su kitais. Svarbu, kad nemėgintumėte tuo kam nors pakenkti. Galite pajusti pasididžiavimą savo vaikais arba gyvenimo partneriu.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Ši diena netinkama aktyviai veiklai ir gausiems kontaktams, tačiau tinkama savirefleksijai. Atgaivą teiks ramybė, menas, jaukus komfortas. Regis, labiau susimąstysite apie tobulėjimo galimybes.

SKORPIONAS. Šiandien būsite gana aktyvūs ir su pasitikėjimu ieškosite tinkamos draugijos, bendraminčių. Gali pavykti užmegzti ilgalaikį draugystės ryšį, paremtą simpatija ir bendru tikslu.

ŠAULYS. Jums iš galvos neišeis dalykiniai įsipareigojimai ir pan. Būtinybė atlikti daug darbų, šį tą laiku užbaigti kels emocinę įtampą. Nuotaika gerės į vakarą proporcingai atliktam darbų kiekiui.

OŽIARAGIS. Galimas nuotaikingas renginys, viešas dėmesys. Galite atsidurti visuomenės arba bendraminčių akiratyje. Tai paglostys jūsų savimeilę, suteiks populiarumo.

VANDENIS. Gali būti gundymų investuoti, prisidėti prie svetimų planų. Viskas bus gerai, jeigu nesistengsite pralobti kitų sąskaita ir patys nebūsite tokie naivuoliai, kad leistumėte kitiems su jumis žaisti nedorus žaidimus.

ŽUVYS. Galite turėti reikalų su labdara, socialine, sveikatos apsauga. Po tam tikrų nusivylimų ar abejonių, jums pagaliau gali pasisekti, ypač jei ieškote kontaktų su reikalingais žmonėmis, sprendžiate tarpininkavimo, konsultavimo klausimus.

TOP naujienos

Dar viena galimybė mokytis plaukti Vilniuje – duris oficialiai atvėrė PPC „Ozas“ įrengtas mokymo plaukti baseinas „Plaukimo šeima“

Rugpjūčio 26 dieną prekybos ir pramogų centre „Ozas“ duris oficialiai atvėrė plaukimo mokykla „Plaukimo šeima“. Moderniausiomis technologijomis aprūpintas objektas yra orientuotas į galimybes mokytis...

Švietimo, mokslo ir sporto ministrės J. Šiugždinienės sveikinimas Tarptautinės mokytojų dienos proga

Gerbiami mokytojai, švietimo pagalbos specialistai, dėstytojai, Sveikindama Jūsų šventės proga noriu padėkoti už Jūsų profesionalų ir kūrybišką darbą, už ištikimybę šiai išskirtinei profesijai. Už kasdienę...

Horoskopai sausio 14 dienai

AVINASŠiandien jūsų laukia kupina įvykių diena. Daug bendrausite, ginčysitės, bandysite apginti savo pasaulėžiūrą. Gausite, ko jums reikia, bet nebūtinai tai, ko norite. JAUTISJūs nusiteikęs ryžtingai...

Artimiausiomis dienomis išsilaikys vėsūs, protarpiais su krituliais orai

Šiandien daug kur trumpi krituliai, vyraus šlapdriba, lietus. Kai kur galima perkūnija. Vėjas pietvakarių, 7–12 m/s, vietomis iki 14 m/s. Temperatūra 4–8 laipsniai šilumos. Balandžio...

Pasaulinė makaronų diena: dietologė rekomenduoja jais papildyti kiekvienos šeimos savaitės racioną (receptas)

Makaronai lietuvių pamėgti kaip lengvai prieinamas ir nebrangus maistas, gaminamas ir kaip pagrindinis patiekalas, ir tampantis garnyru ar ingredientu kitiems valgiams. Nors patys makaronai dažniausiai ypatingu skoniu nepažymi, žvaigžde lėkštėje tampa juos papildantys padažai....

Vartotojų gynėjai paaiškino, į ką atkreipti dėmesį prieš perkant Kalėdinių dovanas

Dovanų sūnui užsakytas mobilusis telefonas keliavo daugiau nei pusantro mėnesio, nors pardavėjo tinklalapyje žadėta pristatyti per 1–2 darbo dienas. Tokia „dovana“ sūnaus nepradžiugino, o tėčiui teko kreiptis į vartotojų teisių gynėjus. Ši situacija, vis...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS