9 C
Šiauliai
2024 / 09 / 28

Astrologinė prognozė gegužės 22-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Diena turėtų būti permaininga. Gali būti, kad iškils psichologinių arba finansinių problemų. Vakare ypač svarbu pasirinkti gerą kompaniją ir tinkamą laisvalaikio praleidimo būdą.

- Reklama -

JAUTIS. Diena bus prieštaringa. Tai, kas jus džiugins ar liūdins, gali veikti aplinkinius priešingai. Vakare turbūt susiginčysite su partneriu. Regis, abiem atrodys, kad gaunate mažai dėmesio.

DVYNIAI. Ši diena gali priversti labiau susidomėti sveikata, higiena ir darbo sauga. Pasistenkite labiau sutarti su kolegomis, pelnyti jų palaikymą. Bet kokioje situacijoje pasistenkite išlikti ramūs ir taktiški.

VĖŽYS. Šiandien nestokosite kūrybinės ugnelės, avantiūrizmo. Noriai flirtuosite, bendrausite. Tačiau jums nebūtinai pavyks pakreipti kalbą ta linkme, kuria trokštate.

LIŪTAS. Tikriausiai užsiimsite konkrečiu darbu, jeigu ne darbe, tai namuose savo šeimos labui. Stengsitės įtraukti artimuosius į dalyvavimą sprendžiant šeimines problemas.

MERGELĖ. Šiandieninė sėkmė labai priklausys nuo jūsų iškalbos, žinių ir įgūdžių. Netingėkite pasukti galvą, jeigu sprendžiate darbo, verslo, pragyvenimo problemas.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Pravartu imtis neatidėliotinų reikalų. Galima pradėti verslą, pertvarkyti namų aplinką ar pan. Tik pasirūpinkite, kad jus suptų patikimi žmonės, ir nesuklyskite pasirašydami komercines, draudimo, tiekimo sutartis, duodami interviu.

SKORPIONAS. Ši diena kupina kūrybinės energijos. Jeigu šiuo metu ryžtingai ir su kitų palaikymu dedate kokius nors pamatus, tai netrukus galėsite pasidžiaugti laimėjimais.

ŠAULYS. Daug visko gali vykti šią dieną, tačiau jums norėsis ramesnio tempo ir kuo mažiau painiavos, šurmulio. Regis, nelabai pavyks išvengti įspūdžių gausos bei spaudimo aktyviai veikti.

OŽIARAGIS. Šiandien bus nesunku susirasti bendraminčių, naujų draugų. Stenkitės kitus išklausyti, suprasti, patarti. Tuomet paramos iš kitų ir patys sulauksite.

VANDENIS. Nesistenkite forsuoti įvykių, skubinti reformų, jeigu yra abejonių. Verta atkreipti dėmesį ir į kitų žmonių perspėjimus. Stenkitės pagarba, kompetentingumu pelnyti aplinkinių palankumą, o ne keistais išpuoliais ar provokacijomis.

ŽUVYS. Nebloga diena reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, studijomis, moksliniais darbais. Visgi vakaras nedžiugins. Labai erzins bet kokia kritika ir trikdžiai kelyje.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Pensijos tolsta, darbuotojai sensta. Keisti požiūrį privalės ir darbdaviai

Amžius, kuomet Lietuvos piliečiai gali išeiti į senatvės pensiją, šiemet pasiekė 64 metus ir 8 mėnesius vyrams bei 64 metus ir 4 mėnesius moterims....

Kokie elektromobilių modeliai labiausiai domina lietuvius?

Elektrinių automobilių senojo žemyno keliuose sparčiai daugėja, o Europos aplinkos agentūros duomenimis, lūžio tašku buvo 2019 metai. Nuo to laiko naujai registruotų elektrinių automobilių...

Buvimas namuose – galimybė stiprinti imunitetą

Paskelbus karantiną dėl koronaviruso, jau spėjome išsiugdyti keletą įpročių – dažnai plauti rankas ir neliesti savo veido. Specialistų teigimu, buvimas namuose – puiki galimybė...

Neigiamoms 20 laipsnių temperatūroms miškų kenkėjai yra atsparūs

Dešimties ar net dvidešimties laipsnių šalčiams Lietuvos miškų kenkėjai yra atsparūs, - sako Valstybinės miškų tarnybos Miško sanitarinės apsaugos skyriaus vedėjas Virgilijus Vasiliauskas. –...

Horoskopai balandžio 22 dienai

AVINASŠiandien būkite itin dėmesingas, kadangi gausite ypatingai svarbios informacijos. Apgalvokite viską ilgai nelaukęs. Tik vienas neapdairus žingsnis, ir jūs galite lengvabūdiškai prarasti jums artimų žmonių palankumą. JAUTISValdykitės, kad nepratrūktumėte pykčiu. Būdamas tokios nuotaikos nieko neišspręsite,...

Neaiškūs bėrimai ant kūno? Vaistininkė pasakė, kokia liga už to gali slypėti

Įvairūs odos dariniai, tokie kaip spuogeliai, pūslelės ar dėmelės, ne visada yra teisingai atpažįstami – ar išbėrė nuo apelsinų, o gal nuo drabužio etiketės? Vaistininkė atsako, kokie bėrimai dažniausiai pasitaiko ir kaip juos galima...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS