4 C
Šiauliai
2024 / 10 / 06

Astrologinė prognozė liepos 6-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Pamirškite varginamus reikalus ir pasilepinkite savaitgališku atokvėpiu. Patinginiaukite gamtoje arba padirbėkite sodyboje. Pravartu pabūti prie vandens ir pasisemti jo energijos.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena žada išvykų, susitikimų, flirto. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis ir patirsite nuotykių. Sustiprės noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius.

DVYNIAI. Situacija bus palanki. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, nekilnojamojo turto aktualijomis, pinigais, komercija. Būsite linkę dosniai išlaidauti gražiems daiktams, pramogoms, vaikų ir mylimųjų poreikiams.

VĖŽYS. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Būtų prasminga paieškoti kelio į suartėjimą, romantiką, jei to trokštate – yra didelė tikimybė, kad jums pavyks. Galite gauti ar atrasti ir tai, ko visiškai nesitikite.

LIŪTAS. Šiandien nesinorės niekur skubėti, nieko veikti. Būsite tingiai, svajingai arba bohemiškai nusiteikę. Domins temos apie meną, madas, mistiką, meilę, gandus bei apkalbas. Svarbu visur jausti saiką, ypač vartojant svaigalus.

MERGELĖ. Regis, neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės ar publikos dėmesio. Būsite kviečiami į renginius, bendraminčių susibūrimus arba patys ką nors sėkmingai organizuosite. Tikėtina intriguojama pažintis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Prasideda mėnulio jaunatis ir stipriausios jūsų ambicijos fiksuosis. Tai reiškia daugiau valios joms įgyvendinti, daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Galite pasižymėti scenoje, grožio kūrimo srityje.

SKORPIONAS. Vidinis polėkis jus skatins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų. Regis, ieškosite naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galbūt vyksite į kelionę ar renginį, parodą.

ŠAULYS. Šiandien nesivaržysite paišlaidauti maloniems dalykams, gražiems daiktams. Jūsų dosnumą gali žadinti susižavėjimas seksualiu asmeniu, noras padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS. Regis, trokšite neįprastų potyrių, įspūdžių. Santykiai su dominančiu žmogumi pajudės norima linkme. Jeigu keliaujate, užmegsite naujų įdomių pažinčių.

VANDENIS. Būsite veiklūs ir darbštūs, nusiteikę susikurti geresnes gyvenimo ar poilsio sąlygas, pasirūpinti sveikata, mityba, asmenine higiena, stiliumi. Galbūt netikėtai įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį turite, skirsite žymiai daugiau dėmesio.

ŽUVYS. Šiandien rasite galimybių smagiai praleisti laiką, pradžiuginti vaikus, užmegzti žavių pažinčių. Galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo, atrasti savyje naujų talentų.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Horoskopai kovo 2 dieną

AVINASJei galvosite ir veiksite pakankamai greitai, išvengsite nemenkų nemalonumų. Neprisiimkite sau kaltės, jei nuoširdžiai manote esąs nekaltas. Šiandien pasistenkite nesusitepti rankų tiek tiesiogine, tiek...

Pasirašyta sutartis dėl Šventosios uosto statybos II etapo darbų finansavimo

Šventosios uosto atstatymo planai įgauna aiškius kontūrus – Palangos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Violeta Staskonienė trečiadienį Vilniuje pasirašė sutartį su Nacionaline mokėjimo agentūra...

Maudynių sezono startas gelbėtojų akimis: neramina tėvų aplaidumas ir poilsiautojų užsispyrimas

Vasariška šiluma jau gena tautiečius prie vandens telkinių. Norintieji atsigaivinti renkasi ne tik gelbėtojų prižiūrimus paplūdimius, bet ir nuošalesnius kampelius. Pastaruosiuose rizika sveikatai kyla...

Namuose likusiems vaikams kasdienė laida „Įdomiosios pamokos tiesiogiai“

LRT TELEVIZIJA, reaguodama į tai, kad dėl koronaviruso rizikos uždaromos šalies švietimo įstaigos ir mokyklose nebevyks pamokos vaikams, keičia programų tinklelį ir nuo pirmadienio,...

Birželio 18-oji: vardadieniai, dienos INFO

Birželio 18-oji – Tarptautinė sušių diena. Birželio aštuonioliktoji – 170-oji metų diena (antroji 25-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 195 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia Aminta, Elžbieta, Ginbutas, Marcelinas, Marina, Morkus, Vaiva; rytoj: Dovilas, Dovilė,...

Horoskopai birželio 2 dienai

AVINASTie, kam iš tiesų rūpi jūsų nuomonė, išgirs jus net jei kalbėsite tyliai. Tad nusiraminkite ir lipkite į tribūną. Jus išklausyti verta, ir protingi žmonės tai greit supras. JAUTISPagaliau suvoksite, kad sėdėdamas ir nieko neveikdamas...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS